Soittelin aamusella timpuriryhmän nokkamiehelle tiedustellakseni mikä on aikataulu ja kuvio tuon ullakkoseinän sulkemisen suhteen. Kerroin ullakon kinoksista ja timpuri totesi, että alkaisi sitten ollakin jo aika laittaa seinä kiinni. Yrittävät päästä tällä viikolla laittamaan seinän kuntoon ja myös paneloimaan saunan, sillä saunapaneelit pyöriskelevät tällä hetkellä pahasti jaloissa.

Puhallusvillamiehen pitäisi niin ikään tulla tällä viikolla puhaltamaan vällyt yläpohjaan ja ullakoille. Samalla selvisi myös kadonneen lattiaharjan mysteeri, harja oli joutunut epähuomiossa pakettiauton kyytiin.

Sisustaja on tänään saanut alakerran työhuoneen tapetoitua. Yläkerrassa on tapetoitu matalammat seinäosuudet, joille tulee kunkin huoneen muista tapeteista poikkeava väri.

Hiukan yllättäen kalusterekka peruutti pihaan puoli kymmenen aikaan illalla, odottelin sitä tulevaksi vasta huomenaamulla. Kävin jututtamassa kuskia, joka oli tullut viettämään yönsä tuohon talon kylkeen. Rekan hytissä on kuulemma mukava punkka ja telkkari, eväitäkin on riittävästi mukana. Ei sitten ruvettu yötä vasten purkamaan kuormaa, aloitetaan heti aamuseitsemältä useamman talkoolaisen voimin.