Onpas taas päivitysväli päässyt venähtämään - vaan eipä hätiä mitiä; ei tässä välissä juuri mitään ole päässyt tapahtumaankaan. Lähinnä olen pyrkinyt hoitelemaan pois rästihommia, sellaisia joita rakentamiseen vedoten on saattanut lykätä aina hamaan tulevaisuuteen asti. No joidenkin asioiden osalta se hama tulevaisuus ei sitten ollutkaan tämän kauempana.

Yläkerran toinen vaatehuone on tähän asti ollut täysin varustamatta ja pullollaan muutossa sinne pinottua roinaa. Käväisin tänään hankkimassa Elfan säilytysjärjestelmän, jonka kuvittelen saavani mahdutettua verrattain kapeaan (n. 135 x 295 cm) tilaan.

Käytännössä tämä tarkoittaa kymmentä pienempää (55 x 74 x 54 cm) korirunkoa yhdistettynä viideksi  isommaksi (55 x 148 x 54 cm). Näihin telineisiin uppoaa 40 koria, joista 10 on matalampia. Koritelineet on tarkoitus sijoittaa riviin vaatehuoneen matalammalle seinustalle.

Koreja vastapäätä olevalle korkeammalle seinälle on ajatuksena laittaa kaksi 183 cm vaatetankoa päällekkäin. Tätä varten hankin 3 seinäkiskoa (160 cm) sekä 6 hyllyn ja vaatetangon kannatinta. Laitan vaatetankojen päälle myös hyllyt (32 x 183 cm), kun kerran tangon kannatusta varten piti ostaa hyllyjen kannattimet.

Tila ainakin tulee käytettyä hyväksi todella tehokkaasti. Vähän on sellainen kutina, että ahdastakin saattaa vaatehuoneeseen tulla, kun tangot täyttyvät paksuista palttoista. Vaan eipä manata ennen, kuin kalusteet ovat paikoillaan.