Aamupäivän aikana alkoi tontin muokkaaminen uuteen uskoon. Työt alkoivat tieliittymän rakentamisella ja sähkö- ja telekaapeliojan kaivuulla. Näyttää tuo kaivuuhomma sujuvan melkoisen ripeästi isolla koneella ja kokeneen käyttäjän hyppysissä. Kymmenkunta kantoa ja tieoja oli perattu 12 metrin rumpuputkea varten ennen kuin ehdin "kissaa sanoa". Jätin työmaan maanmyllääjien haltuun ja läksin tienaamaan talorahoja...

Illansuussa kotiin tultuani huomasin, että kaapelioja oli jo melkein koko mitaltaan kaivettu, kaapelit ja valaisinperustukset asennettu ja kaivanto peitetty. Tieliittymä oli tehty, huomenna alkaa ilmeisesti 50 metrisen pihatiemme rakentaminen.

Kaapeliojan kaivuun yhteydessä löytyi myös vanha käytöstä poistettu harmaavesiputki, jolla on ilmeisesti tiski- ja pesuvedet johdettu joskus pois jonnekkin. Putki meni poikki, mutta tokkopa tuosta mitään haittaa on, sitä pitkin ei tiettävästi ole kulkenut mitään moniin kymmeniin vuosiin.

Viime viikolla tilattu pattinkierä tuli sovitusti tontille, pyysin tuomaan samalla reissulla myös tarvittavat betonilaudat. Nyt on pari siistiä nippua puutavaraa odottamassa perustuksen tekoa.