Näyttäisi siltä että timpuriporukan nokkamies on onnistunut värväämään tuoreita kasvoja ja palannut kuvioihin uudenlaisella teholla. Tänään on terassin lipan ristikot saatu paikoilleen, aluskate on asennettu paitsi terassille myös erkkerin katolle. Höyrynsulkumuoveja on elementtisaumojen kohdilta limitetty ja koolaukset laitettu paikoilleen.

Tälle seudulle on nyt kuulemma saatu koulutettua myös toinen elementtiasentajaryhmä. Tällä haavaa on kuulemma 6 pystytystä menossa, mikä on ilmeisen paljon yhden porukan hoidettavaksi. Siperia on antanut oppituntinsa.

Hiukkasen olen ihmetellyt erkkerin yläpuolella olevan elementin pintalaudoitusta. Siihen on nimittäin jätetty tilaa erkkerin katon ja seinän yhtymiskohdalle - tilaa näyttäisi olevan kuitenkin huimasti liikaa, aina yläkerran ikkunoihin asti. Uuden malliston Vihtorissa erkkerin katon pitääkin ulottua niin ylös, vaan ei tässä meidän mallissa. Taitaa olla taas yhdenlainen suunnittelumoka - arvaan, että ikkunoitten alapuolinen laudoitus pitää rakentaa käsin uudestaan...