Tämä blogi on ollut avoinna ja kaiken kansan luettavana kutakuinkin kaksi kuukautta. Tänä aikana blogin etusivu on ladattu noin 4400 kertaa vajaan 2000 vierailun aikana, jotkut jopa jaksavat palata kerta toisensa jälkeen lukemaan kirjoituksiani.

Olen yllättynyt siitä, että näinkin moni on tavalla tai toisella päätynyt tutustumaan tähän päiväkirjaan. Suosio kannustaa jatkamaan työmaan tapahtumien kirjaamista ja kerrontaa. 

Jonkin asteinen kodin rakentaminen on varmasti monella harkinnassa tai jopa meneillään. Tietoa ja kokemuksia tarvitaan - niitä ei ole koskaan liikaa tarjolla, ainakaan tällaisille meikäläisten kaltaisille ensirakentajille. Avasin tämän päiväkirjan tyydyttämään osaltaan tuota tiedontarvetta.

Päiväkirja on kuitenkin vain yhden sortin heijastus yksittäisen rakennushankkeen eteenpäin viemisestä, tämän perusteella ei pidä tehdä yleistäviä johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen - ei rakentamisesta, ei materiaaleista, eikä hankkeen osapuolista tai heidän toimintatavoistaan.

Terveisiä lukijoilleni niin täällä Suomessa, kuin ainakin Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Irlannissa, Ranskassa, Alankomaissa, Puolassa, Saksassa, Espanjassa, Uudessa Seelannissa ja Argentiinassa...