Timpuri palasi työmaalle kuten oli luvannutkin, tosin vain aamupäiväksi. Työmaalle jätetyt työkalut kuitenkin antaisivat aiheen olettaa miehen palaavan jatkossakin.

Tämän päivän saldona näyttäisi olevan enemmänkin edellisen porukan jälkien korjailu, kuin uuden tekeminen. Mm. pihalle kuormalavojen varaan viritelty työpöydäntapainen on purettu pois tilaa viemästä.

Muutaman vasan kiinnitystä kattotuolin alapaarteeseen on parannettu 6" nauloilla ja talon ulkolaidalle jäävät päät on eristetty uretaanivaahdolla. Niputus näyttää nyt paremmalta, palkkien välissä ei ole enää sellaista sormenpaksuista rakoa suoraan kylmään ulko- ja ullakkoilmaan.

Oma panokseni oli taas talon ympäristössä lojuvan puutavaran pois keräilyä, tällä kertaa raijasin pitempää naulaista tavaraa jätelautakasaan ja naulattomat pätkät omaansa, sillä naulattomalle tavaralle saattaa helpommin löytyä jotakin käyttöä. Myös yhden ovensuuhun kertyneen roinaläjän perkasin ja kannoin suurimman osan siinä olleista kastuneista muovinriekaleista ja pahveista roska-aitaukseen.